FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Ambassadeur Nancy Deusings

promofotonancy

Ambassadeur Nancy Deusings:

“Zingen en muziek maken is voor mij een soort natuurlijke behoefte. Om mensen met je stem te ontroeren, blij te maken en ze even te laten wegdromen is het mooiste dat er bestaat. Dat kan met optreden en zeker ook met lesgeven. Het doorgeven van de kennis en ervaring die ik heb opgedaan is iedere keer weer een feest. Ik kan er ontzettend van genieten als ik mijn leerlingen hoor zingen en zie hoeveel plezier ze aan het zingen beleven.
Al voordat ik mijn diploma haalde aan het conservatorium van Maastricht (zang pop /jazz) gaf ik optredens met mijn eigen band, gaf zangles en werkte ik aan mijn eerste cd. Ik vond en vind het nog steeds heerlijk om met al

die verschillende facetten van het zingen bezig te zijn. Een duet met Voice of Holland winnaar Dennis van Aarssen tijdens een Event in het Kurhaus, een optreden met mijn eigen band tijdens een festival, zingen met het Jazz Orchestra van het Concertgebouw en optreden met de Philharmonie Zuid-Nederland, ik vind alles even leuk!

Extra bijzonder zijn voor mij de concerten en evenementen die ik met en voor mijn leerlingen organiseer en waarbij de setting varieert van jazz club tot theater en van poppodium tot huiskamerconcert. Zingen doet écht wat met mensen en het voelt als een voorrecht om daarin een rol te mogen spelen.

Met heel veel plezier dragen wij dan ook iedere dag weer ons motto uit:

We Put Music In Your Heart And A Smile On Your Face!