FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

AMeeZing-Je-Vrij – HX Hoogcruts

AMeeZing-Je-Vrij – HX Hoogcruts
Datum: Zondag 20 november 15.00u-18.00u
Leeftijd: 18+
Ticketkosten: €15,- incl. koffie/thee/vlaai

Vrij zijn, je vrij voelen en vrijuit durven zingen zijn geen vanzelfsprekendheid. Deze tijd, waarin vrij zijn onder druk staat, inspireerde Jo Annemans en Ghislaine Mommer tot het schrijven van een lied over Vrij Zijn. Samen met onze deelnemers studeren we dit meerstemmige, vrolijke lied in. Na afloop kunnen de deelnemers een opname insturen van hun eigen stem. Deze opname wordt onderdeel van een videoclip die enkele weken later wordt uitgebracht.

Maar er is meer! Deze workshop staat namelijk volledig in het teken van Vrijheid. Door het instuderen van verschillende meerstemmige songs, aandacht voor stemtechniek en performance maken deelnemers al zingend kennis maken met diverse muziekstijlen. We sluiten deze workshop af met een korte presentatie rondom een gezellig kampvuur op de binnenplaats van HX Hoogcruts waarbij we ook kunnen genieten van een kort concert van het a capella trio ‘Southern Voices’.

Door de unieke, professionele en aanstekelijke match weten beide workshopleiders er samen met jou een feest van te maken. En het enige wat jij daarbij nodig hebt is je eigen stem en die van de ander. Ervaring met koorzang of notenlezen zijn geen vereisten.

Deze workshop is ontstaan vanuit de samenwerking tussen internationaal Festival Vocallis, Bevrijdingsfestival Limburg en AMeeZing Projects.

Tickets: https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/F359C0FEBC34

Over de workshopleiders :
Jo Annemans is een Vlaamse bas-bariton en zangcoach. Hij vergroot in zijn workshops de individuele verantwoordelijkheid van koorzangers. Hij was 20 jaar lang de drijvende kracht bij acapella-band Voice Male. Tegenwoordig is hij ook een veelgevraagd jurylid voor koorfestivals in binnen- en buitenland.
Meer informatie: https://www.joannemans.be/

Ghislaine Mommer is zangeres en pianiste. Momenteel maakt ze furore met Cent Mille Chansons, een concertprogramma waarin het Franse lied centraal staat. Verder geeft ze vanuit haar muziekatelier GLine Musics muzieklessen en organiseert ze internationale muziekevenementen.
Meer informatie: www.glinemusics.nl

Vanuit hun gezamenlijke passie om het samen zingen zo veel mogelijk te bevorderen, hebben Jo en Ghislaine AMeeZing Projects opgericht. Kijk voor meer informatie op de website van AMeeZing Projects: www.ameezing-projects.com

Bekijk ook onze AMeeZing-Snacks en zing alvast mee! https://www.ameezing-projects.com/media.html

 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn