FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Babyconcert Bocholtz

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.11.1″]

Datum: dinsdag 6 november
Tijd: van 09.30 tot 10.15 uur
Locatie: Rabobank Centraal Zuid-Limburg, Hoeve Overhuizen, Overhuizerstraat 4 6351 BE Bocholtz

 

Zingen, spelen en muziek!

Voor kinderen van 1 dag tot 1 jaar – samen met hun papa, mama, oma’s, opa’s, broertjes, zusjes etc etc….

 

Een liedje hoef je niet in een tas te stoppen. Een liedje bewaar je in je hoofd. Daar is het veilig en je kunt het altijd weer te voorschijn laten komen. Zingen kun je overal en met iedereen. Liedjes hebben woorden, maar soms ook weer niet. Wel hebben liedjes altijd een melodie. Vrolijk, verdrietig, grappig en soms gek. De maat van de melodie nodigt je uit om erop te lopen en soms om erop te dansen.

Je kunt naar liedjes luisteren en je kunt ze ook meezingen. Zingen met je eigen kindje dat is heerlijk. Bij het wakker worden, bij het eten, bij het verschonen, tijdens de wandeling. Steeds bewegend in de wonderlijke wereld van de klanken.

Al dit moois gaan we beleven tijdens een bijzonder babyconcert dat bedoeld is voor kinderen van 1 dag tot 1 jaar oud met hun ouders, grootouders, oppas en noem maar op…

Het babyconcert wordt verzorgd door Marijk Greweldinger.
Marijk schrijft liedjes voor jonge kinderen. In haar atelier in Maastricht werken en spelen jonge kinderen wekelijks met de mooie en wonderlijke facetten van de taal van muziek, beweging en beeld.
Meer informatie kunt u vinden op www.hetbredespoor.com.

Tickets (met koffie, thee en een koekje) kosten € 9,00 per volwassene (baby’s doen uiteraard gratis mee) en zijn vanaf nu HIER te koop.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn