FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Café Paris

20160423_la_princesse_de_polignc-1024x768

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid” saved_tabs=”all” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.61″]

Deze informele avond vormt de opmaat voor het festival waarbij er over het Parijs van toen en het Maastricht van nu wordt gepraat met een hapje en een drankje.
 
Te gast zijn o.a. Jean Lambrechts, componist, causeur en Parijskenner samen met Jac van den Bogaard, historicus en docent van de lezingencyclus Parijs in het fin-de-siècle. Ook de Ambassadeurs van Vocallis zullen aanwezig zijn bij het evenement.
 
Chansonnier Gildas Delaporte en Bert van den Brink zorgen voor de muzikale omlijsting. Wil je alvast luisteren naar een mooi Frans liedje? Klik hier dan voor een filmpje op YouTube.
1 november 2017
Grand Café Soiron, Vrijthof, Maastricht
20.00 uur – Kaarten à € 12,50 inclusief consumptie

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”3.0.61″]<a class=”et_pb_button” style=”background-color: #005bab; border-color: #005bab;color:#fff;”target=”_blank”href=”https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/E4360A7747AE”>Bestel kaarten</a>[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn