FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Compositie-opdrachten & gedichten i.s.m Veldeke Limburg

Vrijdag 4 november
Vaals, De Kopermolen
20.00
Entree: 15 euro
Jonger dan 18 jaar / studenten: 7,50

 

Bibi Ortjens sopraan, Vincent Kusters bariton, & Michelle Lynne piano
Componisten: Purcell, Finzi, Schubert, Schumann, Maarten ter Horst, Jesse Passenier
Gedichten: Annemarie Estor, Harrie Sniekers

Op vrijdag 4 november stralen de oud-winnaars van de Vocallis-Liedprijs in Vaals, onder begeleiding van de uitstekende pianiste Michelle Lynne. Naast prachtige liederen uit de Romantiek hoort u geheel nieuw werk. Wij vroegen (dialect)schrijvers om een gedicht te maken voor Vocallis. En nodigden jonge, talentvolle componisten uit om daarvoor muziek te schrijven. Zo biedt Vocallis jaarlijks jonge talenten een kansrijk podium om zich te ontwikkelen en te te etaleren. (Dit concert werd geadopteerd door de heer en mevrouw Darley.)

De solisten Bibi en Vincent zingen klassieke werken van Schubert, maar ook de kersverse gedichten van Harrie Sniekers (dialect) en Annemarie Estor. Zowel de interpretatie als klankkleur van sopraan en bariton leveren een uniek moment op voor u en de vertolkers. Laat u verrassen en verwonder u. Na afloop kunt u met de dichters, componisten en musici van gedachten wisselen.

[button link=”https://festivalvocallis.nl/educatie-talentontwikkeling/” type=”big” color=”green” newwindow=”no”] Koop je tickets[/button]

 

Programma

[gview file=”https://festivalvocallis.nl/wp-content/uploads/2022/08/De-Kracht-van-Muziek.pdf”]

 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn