FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Muziektheatervoorstelling DE GRENS

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.11.1″]

Datum: zondag 11 november 2018
Aanvang: 15.30 uur
Locatie: Voormalig postkantoor ‘De Post’, Lindenlaan Valkenburg

 

 

De Grens, het verhaal over een vrouw die in staat is te vechten tegen het lot

 

Muziektheatervoorstelling De Grens is het vervolg op de succesvolle voorstelling De Weg die speciaal voor Festival Vocallis ’s ochtends om 11.00 uur in Beek wordt verzorgd.

De Grens is gebaseerd op dagboekfragmenten van Ekaterina Levental, uit de periode waarin ze als 16 jarige vluchteling aankwam in Nederland. In een indrukwekkende one-woman show vertelt ze over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in een maatschappij waar ze geen deel van kan zijn. We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip. Ekaterina laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland, als enkel de hoop nog rest. Met dank aan regisseur Chris Koolmees.

De Grens begint daar waar De Weg eindigt. Een jonge vrouw, die vecht voor haar bestaansrecht, dwars door grenzen, voorbij het oordeel. De Grens vertelt je een waargebeurd en hoopvol verhaal, opgetekend aan de rand van Nederland, met humor en prachtige muziek.

 


Ekatarina Levental (foto via website www.plt.nl)

 

Ekaterina Levental studeerde zang aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en harp aan de Conservatoria van Enschede, Detmold (Duitsland) en Rotterdam. Ze maakt op dit moment carrière als operazangeres en theatermaker. Ze werkte als soliste met muziektheatergezelschappen als LOD, Opera Trionfo, Jan Fabre/Troubleyn, Hollands Diep Dordrecht en Opera Spanga.

Dit concert is tot stand gekomen in samenwerking met Openluchttheater Valkenburg. Kijk voor meer informatie over vertelconcert ‘De Grens‘ op de website van  Openluchttheater Valkenburg.

Kaarten voor het prachtige concert ‘De Grens‘ kosten € 19,00 (excl. € 0,99 servicekosten) en zijn vanaf nu HIER te koop.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn