FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Vocal Chord met Theatershow ‘Magical’

3500

Vier vocalisten met ruime opera-ervaring bij onder andere  De Nederlandse Opera, de Vlaamse Opera en de Nationale Reisopera vonden elkaar in Vocal Chord. Op 7 november brengt het gezelschap op magische wijze haar nieuwste theatershow ‘Magical

Vocal Chord kan en wil het verschil tussen pop en klassiek niet accepteren, goede muziek is immers altijd goede muziek. Dat gegeven vormt de basis van het gezelschap waarmee ze een aantal voorstellingen hebben samengesteld met klassieke evergreens. Dankzij hun zang-, presentatie- en acteervermogen doen ze aan als spannende videoclips van tophits. Bekende en onbekendere stukken als You’ll never walk alone, she en nessun dorma komen allemaal langs in deze swingende thuiswedstrijd vol ontroering en herkenning. Een concert voor iedereen die dacht niet van klassiek te houden en nieuwsgierig genoeg is om de hitpotentie te ontdekken.

Laat u betoveren door de stemmen van Daphne, Lien, Rob en Pascal in hun nieuwste show ‘Magical’. Een magische show vol muzikale hoogtepunten geheel op eigen wijze gebracht.

Daphne Ramakers, sopraan
Lien Haegeman, mezzosopraan
Rob Meijers, countertenor
Pascal Pittie, tenor

Locatie: Kloosterbibliotheek Wittem
Tijdstip: 
20.15 uur

Bestel kaarten

 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn