FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Cultuurhistorische Wandeling Vaals

Cittaslow800x531

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid” saved_tabs=”all” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.61″]

Op zondag 5 november bent u van harte uitgenodigd om Vaals en in relatie daarmee een stukje cultuurhistorie nader te leren kennen. Vaals is een Cittaslow-gemeente met de kwaliteit van het leven hoog in het vaandel. Natuur, monumentaliteit, eigen identiteit, streekproducten en gastvriendelijkheid kunt u hier verwachten. We laten u met verschillende ingrediënten kennismaken vandaag.

Te beginnen met een ontmoeting met kunstschilder Chrit Rousseau uit Maastricht, die een wel heel bijzondere expositie in de voormalige Lutherse Kerk (Kopermolen) heeft ingericht (met nog nooit geëxposeerde tekeningen). Hij zal u vergezellen langs zijn schilderijen.

Vervolgens gaat u onder leiding van een gids wandelen door het historisch centrum van Vaals en brengt aansluitend een bezoek aan de internationale Masterclass onder leiding van Meinard Kraak en Marien Nieukerken.
Inbegrepen is ook een lunch, samen met de deelnemers aan de Masterclass.

Kaarten voor deze activiteit zijn verkrijgbaar à € 21,-.

Zondag 5 november
9.30 uur verzamelen bij CC de Kopermolen, Vaals

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”3.0.61″]<a class=”et_pb_button” style=”background-color: #005bab; border-color: #005bab;color:#fff;”target=”_blank”href=”https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/C1A17F69ACA7″>Bestel kaarten</a>[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn