FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

De magie van de stilte

Gé Titulaer

Vrijdag 3 november om 20:00u
Kloosterkerk Valkenburg

Gé Titulaer, zang
Ruud Jacobs, piano

Programma
Werken van Bacharach/ Costello, Lennon/McCartney

Gé Titulaer:
’t Is de magie van de stilte, die mij zo uitnodigt om in allerlei uiteenlopende stemmingen, mij muzikaal te kunnen uiten. Uit hoeveel stemmingen kunnen we dan putten, wanneer ’t om ‘stilte’ gaat? … Nou maakt u zich geen zorgen. Het zijn er teveel om op te noemen, dus laat u verrassen door al datgene wat we voor u hebben gevonden en muzikaal hebben bewerkt.

Ik beloof u van harte, dat iedere song ook de introductie krijgt die ze verdient. In berusting zoals Burt Bacharach/ Elvis Costello in de schitterende song ‘This house is empty now’, met als openingszin “These rooms play tricks upon you; remember when they were always filled with laughter?”.

De dame, die mét ons het podium deelt in haar sierlijke pose als danseres, krijgt als laatste haar beloning. Daarvoor mag de ‘stilte’ plaats maken voor een ‘ovatie’, wanneer we haar toezingen “Quiet please, there’s a lady on stage”.

Gé Titulaer is een heel bijzondere zanger en componist. Deze muzikale duizendpoot uit Venlo, Edisonwinnaar en internationaal gerenommeerde vocalist komt naar Valkenburg. Hij deelde het podium met o.a. Toots Thielemans en trad op tijdens het North Sea Jazz Festival. Hij wordt begeleid door Ruud Jacobs (piano en toetsen), in 2010 onderscheiden met de “Glenn Corneille Award” als meest talentvolle jonge pianist in Limburg.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn