FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Filmmuziekvoorstelling

Lumiere

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid” saved_tabs=”all” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.61″]

Concert en filmprogramma in één met een mini-concert voorafgaand aan de film Marguerite verzorgd door Claudia Couwenbergh, sopraan, en Alice Hendriks, piano.
 
De avond wordt vervolgd met een speciale vertoning van de film Marguerite, een komisch drama dat losjes gebaseerd is op het leven van Florence Foster Jennings, ’s werelds slechtste sopraan. 

Het is 1921, op haar kasteel even buiten Parijs geeft Marguerite Dumont een feestje voor muziekliefhebbers. Marguerite zingt. Vol overgave, maar vreselijk vals. De hypocriete gasten geven haar echter een applaus alsof ze de diva is die ze zelf denkt te zijn. Als een jonge, provocerende journalist ook nog eens een lovend artikel over haar schrijft, begint Marguerite echt in haar talent te geloven. Geholpen door een oude, excentrieke operazanger bereidt ze zich voor op haar eerst recital voor een groot publiek. 

Een nieuwe samenwerking van Festival Vocallis met Lumière Cinema te Maastricht.

Donderdag 9 november, Lumière Cinema, Maastricht
Aanvang 19.30 uur
Kaarten verkrijgbaar à € 15,00 (inclusief drankje in de pauze)

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”3.0.61″]<a class=”et_pb_button” style=”background-color: #005bab; border-color: #005bab;color:#fff;”target=”_blank”href=”http://www.lumiere.nl/film/marguerite%20film%20en%20concert_14255/”>Bestel kaarten</a>[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn