FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Kinderopera op basisschool

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.11.1″]

Datum afsluitend concert: donderdag 8 november 2018
Tijdstip: 17.00 uur
Locatie: Stichting Opera Zuid, Malpertuisplein 60, 6217 CD in Maastricht
Dit afsluitend concert is gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden

 

“Muziek heeft een positief effect op de verbindingen tussen de verschillende gebieden in het brein. Tussen taalgebieden, het geheugen, het bewegingscentrum en tussen alle gebieden waar betekenis wordt gegeven aan zintuiglijke prikkels.”
Prof. dr. Erik Scherder

 

Muziekeducatie is een belangrijke kernwaarde van Festival Vocallis. Daarom organiseert Festival Vocallis een bijzonder muziekproject voor de groepen 5 en 6 van diverse basisscholen in Zuid-Limburg.

Marleen Everink (zangeres, docent en koordirigent van Koorschool Limburg) neemt de leerlingen tijdens vier muzieklessen mee in een unieke ervaring met zingen in een koor. Het project is een fantastische kans voor leerlingen om op een andere manier met zang in aanraking te komen en dit op een podium te presenteren.

Het project wordt afgesloten met een concert op 8 november 2018 om 17.00 uur in de thuisbasis van Stichting Opera Zuid aan het Malpertuisplein 60, 6217 CD in Maastricht. Dat is uiteraard gratis toegankelijk voor iedereen die er graag bij wil zijn. De basisschoolleerlingen worden tijdens het concert ondersteund door jeugdtheaterkoor KOKOZ.

KOKOZ is een zang- en theateropleiding voor zang, samenzang en podiumpresentatie en maakt deel uit van Opera Zuid.

 

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn