FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Koco in de Wolken

1230x500_koco_in_de_wolken

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid” saved_tabs=”all” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.61″]

Koco in de wolken is een opera voor kinderen maar zeker ook leuk voor volwassenen!

Koco is een meisje van zeven jaar dat van haar moeder hoort dat haar oma naar de hemel is en dat ze nooit meer terug komt. Koco is boos en gaat dan maar zelf op zoek naar haar oma. Dat doet ze aan de hand van de verhalen die oma voor haar verzonnen heeft. Uiteindelijk zorgen deze verhalen, zeg maar avonturen, er ook voor dat oma een mooi plaatsje, als herinnering, in het leven van Koco krijgt.

Het verhaal is geschreven door Marijk Greweldiger en de muziek door Edward Berden. Geniet van verteller Marijk Greweldiger, sopraan Fenna Ograjensek en een 6-koppig orkest in een regie van Sybrand van der Werf.

Het orkest:
Maestra al Pianoforte – Alice Hendriks
1e Klarinet – Hub Hellenbrand
2e Klarinet – Elly Wolters
Hobo – Samuel Aguirre
Fagot – Geert Brouwers
Hoorn – José Luis Pérez

De Bordenhal – Maastricht
Aanvang 15.00 uur – Online kunnen er geen kaarten meer worden gekocht. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar voor de losse verkoop aan de zaal.  De zaal gaat om 14.30 uur open. Kom op tijd om teleurstelling te voorkomen.

 

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”3.0.61″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn