FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Kopsalonverhalen

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ bb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||” _i=”0″ _address=”0.0.0″][et_pb_text _builder_version=”3.29.2″ z_index_tablet=”500″ text_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” text_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” text_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” link_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” link_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” link_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” ul_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” ul_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” ul_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” ol_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” ol_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” ol_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” quote_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” quote_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” quote_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_2_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_2_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_2_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_3_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_3_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_3_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_4_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_4_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_4_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_5_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_5_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_5_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_6_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_6_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_6_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px” _i=”0″ _address=”0.0.0.0″]Datum: donderdag 31 oktober 2019
Tijd: van 14.00 tot 16.30 uur
Locatie: Beek – Vivantes Woonzorgcentrum Franciscus, Om de Toren 1, 6191 KZ Beek
Volledig gratis

 

De Kopsalon voor Hoofdzaken

 


 

Naar ‘De Kopsalon voor Hoofdzaken’ ga je niet voor je haar, maar voor je hoofd. Luister in een kappersstoel onder een droogkap naar vier ultrakorte, waargebeurde verhalen en je stapt zonder te betalen met een fris hoofd de salon weer uit.
 

Vrouwen vertellen over geluk in De Kopsalon voor Hoofdzaken

 

Festival Vocallis viert de menselijke stem door een podium te bieden aan zang en gesproken woord, met dit jaar vooral ruimte voor de vrouwelijke stem. Die is ook te beluisteren in de audio-installatie De Kopsalon voor Hoofdzaken.

Dit jaar kunnen we luisteren naar vier verhalen van sterke vrouwen uit de Heerlense wijk Eikenderveld. Ze streven geen bekendheid na, zijn heel verschillend, maar verdienen het om gehoord te worden om wie ze zijn en wat ze voor hun omgeving betekenen. Ze vertellen over hun persoonlijke ervaring met geluk en de soms moeizame weg daar naartoe. De voertaal in Nederlands.

Stichting De Kopsalon is een initiatief van radiomaker Els Huver. Zij maakt audioproducties met verhalen die verbinden en stelt zich tot doel de luisteraar een onverwacht perspectief te bieden op een maatschappelijk thema.
 

Enkele citaten uit het gastenboek dat vorig jaar tijdens Festival Vocallis bij De Kopsalon lag:

“Ontzettend leuk. Zo wordt het gewone, bijzonder.”

“Wat een prachtig idee! De Kopsalon moet vaker worden geopend, zodat er meer mensen van kunnen genieten, geraakt worden, beginnen na te denken. Hartelijk dan voor die mooie minuten.”

 “In de drukte van de dag vond ik hier onverwachts rust. Dank daarvoor.”
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn