FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Laureatenconcert met Raoul Steffani en Daan Boertien

DCT foto tournee 2018

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid” saved_tabs=”all” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.61″]

Deze avond bestaat uit twee delen. Voor de pauze treden de Laureaten op die de Vocallis Liedprijs gewonnen hebben in 2016. Dit zijn de Finse bas-bariton Jussi Juola met de Japanse pianiste Eun Hye Kang en de Japanse pianist Rie Akamatsu met de Duitse mezzo-sopraan Esther Valentin.

Na de pauze zullen de jonge bariton Raoul Steffani en pianist Daan Boertien bewijzen dat het romantische lied nog altijd springlevend is en dat ook jonge musici de weg weten te vinden naar dit bijzondere genre! Logisch, want de bronnen waaruit dichters en componisten vroeger en nu putten, zoals verliefdheid, verdriet, woede en humor, borrelen er nog altijd lustig op los.

Raoul Steffani is prijswinnaar van o.a. Grachtenfestival en Elisabeth Evertsprijs en heeft op zeer jonge leeftijd al een geweldige reputatie opgebouwd,.We zijn er dan ook trots op dat hij in de Kopermolen komt optreden bij Festival Vocallis.


Op de foto de winnaars van de Vocallis Liedprijs 2016 na afloop van de Masterclass met Konrad Richter. Van links naar rechts de Finse bas-bariton Jussi Juola met de Japanse pianiste Eun Hye Kang, Konrad Richter en de Japanse pianist Rie Akamatsu met de Duitse mezzo-sopraan Esther Valentin. Zij treden op in het eerste deel van de avond.

Kaarten à € 14,-
CC De Kopermolen – Vaals
Aanvang 20.00 uur

 

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”3.0.61″]<a class=”et_pb_button” style=”background-color: #005bab; border-color: #005bab; color: #fff;” target=”_blank” href=”https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/BB6379282548″>Bestel kaarten</a>[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn