FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Masterclass liedduo’s

Masterclass

Voorafgaand aan ons festival vindt ieder jaar een internationale masterclass plaats voor aanstormende talenten. De Masterclass duurt vier dagen: van dinsdag 10 oktober tot en met vrijdag 13 oktober 2023. Als afsluiting vindt er een Presentatieconcert plaats op vrijdagavond 13 oktober om 19.30 uur. De Masterclass en het presentatieconcert vinden plaats in het gebouw van de Hochschule für Musik und Tanz in Aken. De masterclass vindt overdag plaats, en wel tussen 09.30 uur en 17.00 uur.

Als docenten van deze Masterclass zijn aangetrokken de bekende zangeres/ pedagoge Sibylla Rubens en Tobias Krampen,  pianist en Docent Liedbegeleiding aan het conservatorium Keulen-Aken. Zij zullen aandacht geven aan zowel de zang- als de pianopartij. 

Deze openbare Internationale Masterclass is bedoeld voor studenten van conservatoria, (pre-) professionele liedduo’s of zangeressen/zangers, alsmede uitstekende amateurs. 

Deelnemers aan de Masterclass maken bovendien kans op een van de twee aanmoedigingsprijzen: een betaald optreden tijdens het Laureatenconcert van internationaal festival Vocallis 2024, plus voor de winnaars een geldprijs van €500,00 (per duo).

Wilt u meer weten over deelname aan deze masterclass, stuur dan een e-mail naar info@festivalvocallis.nl

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn