FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Nieuw bestuur

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.0.11″ z_index_tablet=”500″ text_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” text_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” text_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” link_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” link_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” link_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” ul_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” ul_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” ul_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” ol_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” ol_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” ol_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” quote_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” quote_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” quote_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_2_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_2_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_2_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_3_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_3_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_3_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_4_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_4_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_4_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_5_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_5_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_5_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_6_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_6_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_6_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px”]

Aansluitend bij de internationale ambitie van Festival Vocallis hoort ook een ambitieus en daadkrachtig bestuur. Bestond ons bestuur tot voor kort uit drie bestuursleden, na een wisseling van de wacht en een uitbreiding telt het bestuur van Stichting Vocallis dit jaar maar liefst vier bestuursleden. Daar zijn wij heel blij mee.

De meest opvallende naam in ons nieuwe bestuur is die van de heer Reg van Loo, oud-burgemeester van de gemeente Vaals en oud-voorzitter van het Wereld Muziek Concours en de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen. In de rol van nieuwe bestuursvoorzitter volgt Reg van Loo zijn voorgangster mevrouw Saskia van der Laak op. Stichting Vocallis bedankt Saskia hartelijk voor alles dat ze voor Internationaal Festival Vocallis heeft betekend.

Verder hebben wij afscheid genomen van bestuurslid Bert Brounts. Communicatie- en marketingman Bert heeft veel bijgedragen aan het succes van Festival Vocallis en daar zijn wij hem zeer dankbaar voor.

Twee nieuwe namen in de stuurcabine van Vocallis zijn die van mevrouw Ineke Griede en mevrouw Jacqueline Munnichs-Magnée. Beide dames versterken sinds begin dit jaar ons bestuur.
Vaste waarde in het bestuur van Stichting Vocallis is de heer Kees de Jong. Kees is sinds 2018 de penningmeester van het bestuur.

Wij wensen ons nieuwe krachtige vierkoppige bestuur heel veel succes, passie en plezier in hun taak bij Stichting Vocallis.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn