FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Ontmoetingen & Uitdagingen

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ fb_built=”1″ bb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||” _i=”0″ _address=”0.0.0″][et_pb_text _builder_version=”3.29.2″ z_index_tablet=”500″ hover_enabled=”0″ text_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” text_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” text_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” link_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” link_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” link_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” ul_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” ul_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” ul_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” ol_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” ol_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” ol_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” quote_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” quote_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” quote_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_2_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_2_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_2_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_3_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_3_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_3_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_4_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_4_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_4_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_5_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_5_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_5_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_6_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_6_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_6_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px” _i=”0″ _address=”0.0.0.0″]

Datum: Maandag 4 november 2019
Tijdstip: 20.00 uur
Locatie: Ursulinenconvent,  Breusterstraat 27, 6245 EH Eijsden

 

Ontmoetingen & Uitdagingen

 

VROUW: Een eindeloos thema…Hoe veel melodieën, gedichten, liedjes zijn gecomponeerd en geschreven om de fascinatie voor de vrouw vast te leggen? Hoe veel liedteksten bevatten alleen al in de titel de voornaam van een vrouw? Zet daarnaast titels, waarin de voornaam van een man genoemd wordt, nou, dan ben je vlug uitgeteld.

Is nu de oorzaak, dat de vrouw veel meer waard is bezongen te worden of zijn er gewoon veel meer mannelijke componisten/schrijvers?

Voor Ivo Rosbeek en Paul van Loo was het in ieder geval geen moeilijke opgave om een aantal prachtliedjes uit hun eigen repertoire of uit andermans composities te vinden om het fenomeen VROUW in al haar facetten te bezingen.

Met twee jonge musiciennes gaan ze samen spelen, in een bijzondere setting en combinatie. Om gezamenlijk iets te spelen, om eventueel solo iets te spelen, om in allerlei combinaties iets te spelen.

Deze twee talenten zijn:

  • Eline Hensels (cello)
  • Liesbeth Rompelberg (fagot, lid van de Koninklijke Harmonie Sainte Cécile uit Eijsden, ‘de Roej’)

 

Samen gaan ze op zoek naar nieuwe muzikale wegen. Een creatief proces met een nog onduidelijke, maar zeker spannend muzikale uitkomst.

 

De kaarten voor dit concert kosten € 19,00 excl servicekosten per stuk voor volwassenen en € 9,00 excl servicekosten per stuk voor jongeren tot 18 jaar. Beide kaarten zijn HIER hier te koop.
 

Een en ander gerealiseerd in samenwerking met Stichting Chrisjteijn nuudigt oet en Ursulinenconvent Eijsden.
Met dank aan beide harmonieën uit Eijsden.

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn