FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Kleinkunsttrio Rouxlala presenteert: Meisjes

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ bb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||” _i=”0″ _address=”0.0.0″][et_pb_text _builder_version=”3.29.2″ z_index_tablet=”500″ text_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” text_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” text_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” link_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” link_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” link_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” ul_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” ul_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” ul_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” ol_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” ol_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” ol_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” quote_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” quote_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” quote_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_2_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_2_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_2_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_3_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_3_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_3_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_4_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_4_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_4_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_5_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_5_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_5_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” header_6_text_shadow_horizontal_length_tablet=”0px” header_6_text_shadow_vertical_length_tablet=”0px” header_6_text_shadow_blur_strength_tablet=”1px” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px” _i=”0″ _address=”0.0.0.0″]

Meisjes

 

In ‘Meisjes’ gaat kleinkunsttrio Rouxlala een langgekoesterde droom verwezenlijken:doorbreken! En u kunt er bij zijn als dat gebeurt!

Mieke Rous, Tynke Luske en Daan Kien;namen die u nooit meer zult vergeten.
Ze zijn het boegbeeld voor alle 40-plussers met grootse, onvervulde dromen.

Daan: ‘​Ik heb nu alles op de rit thuis. Tijd voor deze moeder om haar stem te laten horen!’.

Met de strijkplank als springplank en de aanzuigende werking van de gootsteenontstopper, is het succes van Rouxlala niet te stuiten. Uitverkochte zalen, staande ovaties en een eigen wikipedia-pagina zijn ophanden.

Mieke: ​‘Het lijkt me heerlijk als het grote publiek van mij houdt. De scheiding verwerken wordt dan een eitje!’

Maar zit de wereld wel te wachten op “meisjes” van 40 jaar en ouder? Zijn de doorbraak-criteria nog wel te halen? Haast u naar een optreden, voordat het te laat is!

Tynke: ​‘Ik heb nog geen kinderen. Daarom ben ik superblij met de aanstaande doorbraak!Iedereen wil toch voortleven?!’

Rouxlala brengt muziek van eigen, ambachtelijke makelij. De stijl herbergt de ironie van de kleinkunst, het verhalende van de folk en de snik van de smartlap. Het trio zingt over groot en klein menselijk leed, de kracht van de massa en de eenzaamheid van de enkeling. Met gezonde zelfspot weet Rouxlala van alle kommer en kwel een waar feest te maken.

Rouxlala: ​‘Hoor ons hart als trommeltjes slaan, hoor onze stemmen als trompetten. Zie hoewij gedrieën verstaan om bergen te verzetten!’.

Komt dat zien, komt dat zien! Rouxlala is subliem!
 

Beide voorstellingen duren elk ruim één uur zonder pauze.
 

De kaarten voor deze twee voorstellingen kosten € 17,00 excl servicekosten per stuk en zijn HIER koop.

 

Met dank aan het Pesthuyspodium.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn