FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Steun ons

Direct doneren

Bedrag

Hoe kan ik Internationaal Festival Vocallis steunen?

Wij zijn mede afhankelijk van giften en donaties en kunnen mede door uw steun onze doelstelling verwezenlijken. Dat doet u in de eerste plaats door onze voorstellingen en cursussen te bezoeken, maar er zijn ook andere mogelijkheden om het festival te steunen.

Wat zijn de mogelijkheden?Giften vanafTegenprestatie
Sympatisant€25,00Vrije gift zonder tegenprestatie
Vrienden€49,00
€99,00
1 vrijkaart voor een concert 
2 vrijkaarten voor een concert
Donateur€250,004 vrijkaarten voor een concert
Adoptant€500,004 vrijkaarten voor een concert, incl. drankjes en ontmoeting met musici na afloop

Sympatisant

Het is ook mogelijk om uw bijdrage over te maken op ons bankrekeningnummer bij de Rabobank, onder vermelding van ‘Donatie Vocallis‘:

IBAN: NL95RABO0143442430
BIC: RABONL2U

Stuurt u ons na uw donatie een e-mailbericht met uw persoonlijke gegevens, dan zullen wij vervolgens contact met u opnemen.

Vrienden

Om u aan te melden als ‘Vriend van Vocallis‘ klikt u op de volgende button en vult u het digitale formulier in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden van uw Vriendenlidmaatschap te bespreken.

Donateur & Adoptant

U kunt kiezen uit diverse sponsorpakketten voor verschillende bedragen. Te denken valt aan een advertentie in onze seizoensbrochure (oplage 10.000) of bijvoorbeeld aan het bestellen van tickets voor uw relaties met een sponsorontvangst voorafgaand aan het concert. Als u geïnteresseerd bent stellen we graag een voorstel op maat voor u op.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

De heer Jo Zinken
Zakelijk directeur

Telefoon: +32 470 62 63 06
E-mail: info@festivalvocallis.nl

ANBI

Stichting Vocallis is een door de Belastingdienst erkende ANBI – instelling. Daardoor kunnen donateurs genieten van speciale aftrekmogelijkheden. Donateurs van een culturele ANBI instelling binnen Nederland genieten vanaf 2012 een fiscaal voordeel, omdat voor donateurs een extra giftenaftrek geldt. Giften aan een culturele ANBI instelling zijn voor 1,25 maal het bedrag van de gift aftrekbaar (multiplier).

Voor bedrijven: Word sponsor en profiteer van onze ANBI status

Met name voor bedrijven is het gunstig een financiële bijdrage te leveren aan Internationaal Festival Vocallis. Dit omdat Stichting Vocallis, organisator van het festival, een culturele ANBI status heeft toegewezen gekregen van de Belastingdienst. Dit is een Algemeen Nut Beogende Instelling en giften aan een dergelijke ANBI instelling zijn onder voorwaarden aftrekbaar van het belastbaar inkomen. Bedrijven kunnen 1,5 maal het bedrag van de schenking aftrekken. Wij willen graag in een persoonlijk onderhoud specifieke mogelijkheden van een sponsoring op maat met u bespreken. Stichting Vocallis biedt daartoe volop mogelijkheden.

Tenslotte

Donateurs en/of bedrijven die minimaal € 100,00 schenken zullen na ontvangst van het bedrag een bericht van ontvangst van deze schenking ontvangen van de penningmeester van de stichting, zodat de gift/donatie kan worden aangetoond voor het geval de Belastingdienst daarom vraagt. Uw belastingconsulent kan u uiteraard over de specifieke voorwaarden van giftenaftrek nader informeren.