FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Stilte en jong talent

Zaterdag 28 oktober 13:30u
Cultureel Podium Lutherse Kerk Maastricht

Een concert met jonge, enthousiaste musici, met ieder bijzondere talenten. Voorafgaand aan het concert vinden twee lezingen plaats van Virginie Platteau en Mark Reybrouck. Er treden onder andere op:

Bibi Ortjens, sopraan, volgde haar opleiding aan het conservatorium van Maastricht bij Frans Kokkelmans, waar ze onlangs haar Bachelor diploma ontving, cum laude met onderscheiding, en volgt hier eveneens haar masteropleiding.

Naast solistische optredens (Cultural Centre Novi Sad Serbia, Koninklijke Zangvereniging de Mastreechter Staar, Limburgs Oratorium Koor, Festival Musica Sacra, Internationaal Festival Vocallis en Basilica Consort OLV Sterre der Zee) houdt ze enorm van ensemble- en koorzang. Voorgaande projecten waren met Studium Chorale (philharmonie zuidnederland), Ad Mosam Barock, Spero Nova en Meesters&Gezellen i.s.m. Het Nederlands Kamerkoor en Capella Amsterdam. Er treden onder andere op:

Enzo Kok, geboren en getogen in Kerkrade, kreeg op 6-jarige leeftijd zijn eerste vioolles op de plaatselijke muziekschool van Ingrid Holleman. In 2016 werd hij aangenomen op de Sweelinck Academie, de school voor Nederlands toptalent aan het Conservatorium van Amsterdam. Daar zette hij zijn lessen voort bij Wiesje Miedema en Eliot Lawson.

In 2019 startte hij zijn bachelor vioolstudie aan het Conservatorium van Amsterdam bij Ilya Grubert en Eliot Lawson waar hij in 2023 afstudeerde met de hoogst mogelijke score.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn