FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Terugblik 2018 – wat hebben we genoten!

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.11.1″]

Festival Vocallis organiseerde dit jaar in totaal 49 concerten/activiteiten in 39 locaties, waarbij het thema ‘Oorlog, Vrede, Vrijheid’ als een rode draad liep door alle onderdelen van het Festival.

In totaal trokken de activiteiten van Festival Vocallis dit jaar 3.459 bezoekers, waarvan een kwart (zeer) jeugdigen en studenten.

Er werden werken gespeeld van meer dan 100 componisten, waarvan 1 Europese première (het pianotrio van Marcel Tyberg) en 6 vrouwelijke componisten. Een derde van de gespeelde componisten wordt zelden of nooit uitgevoerd doordat ze vergeten of vermoord zijn.

Er klonk ruim 70 uur muziek

Stiekem wordt er ook al hard gewerkt aan de programmering van 2019. Dan heeft Festival Vocallis het thema ‘VROUW’. Het is volgend jaar namelijk een eeuw geleden dat vrouwen in Nederland actief kiesrecht kregen. In
2019 kan de luisteraar heel veel muziek van vrouwelijke (onbekende) componisten verwachten. Festival Vocallis 2019 zal plaatsvinden van eind oktober tot 10 november 2019. Wij hopen u dan weer te mogen begroeten.

 

BEDANKT !!!

Hierbij bedanken wij ons publiek voor uw aanwezigheid bij de concerten en activiteiten van Festival Vocallis 2018. U zorgde voor de juiste sfeer bij al onze bijzondere activiteiten.

Uiteraard ook een dankjewel aan alle musici, sprekers en medewerkers die hun allerbeste beentje hebben voorgezet en ons verwend hebben met prachtige concerten.

Dan onze sponsoren, Vrienden van Vocallis, alle begunstigers en onze mediapartners. Dankzij uw steun hebben wij een fantastisch festival kunnen neerzetten. Dank u allen.

En tot slot natuurlijk een enorme bos bloemen voor gemeenten, Provincie Limburg en alle stichtingen en fondsen die door hun financiële bijdrage en subsidies Festival Vocallis mogelijk maken.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn