FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Workshop Songwriting – HX Hoogcruts

Workshop Songwriting – HX Hoogcruts
Datum: Zaterdag 19 november 19.00u-21.00u
Leeftijd: 15+
Ticketkosten: €7,50 incl. koffie/thee

Een droom voor muzikanten en schrijvers: jouw eigen songs als wereldhit. Jouw gedachten en ideeën als song in de gedachten van een groot publiek. Geweldig toch? Maar hoe pak je dat op een goede manier aan?
De workshop Songwriting, gegeven door Quirine Bruynen, helpt je bij het schrijven van songs. Of je nu een muzikant bent die graag zijn eigen songs schrijft, of een schrijver die zijn gedachten op muziek wil zetten; met deze workshop leer je de kneepjes van het vak.

Quirine studeerde af aan de popacademie op het Conservatorium van ArtEZ. Naast zingen speelt ze ook gitaar en piano. Het is haar droom om carrière te maken als hit-songwriter. In het lesgeven vindt ze plezier en het gezond omgaan met je stem belangrijk. Quirine heeft veel ervaring op het podium en daardoor veel kennis over podium- en microfoontechnieken. Ze is op de hoogte van de nieuwste popmuziek en artiesten, maar ook alternatieve muziek spreekt haar aan. Ze heeft heel veel zin om met nieuwe mensen als zangcoach en inspirator aan de slag te gaan en hoopt jong en oud verder te kunnen helpen met hun ontwikkeling in zang en songwriting.

Tickets: https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/3A8F5A2D079D

 

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn