FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Zingende honden blaffen niet

DeDoelen_DeDoelenZingendehondenblaffenniet_2

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Een klassiek concert waar het er alles behalve klassiek aan toe gaat! Familie/Kindervoorstelling  6+

Stel je voor: je bent operazanger en je bent heel bang voor honden. Je geeft een deftig concert. Je bent al heel lang verliefd op de operazangeres waarmee je het concert geeft. Maar opeens staat er een hond op het podium! Je bent doodsbang voor honden, maar nu moet je ineens de held zijn om indruk te maken op de operazangeres….Maar hoe doe je dat terwijl je heel bang bent? Wie heeft trouwens die hond de concertzaal binnen gesmokkeld? En kunnen honden zingen?

Een voorstelling waarbij kinderen op een speelse manier kennis maken met klassieke muziek. Beroemde aria’s en liederen van o.a. Mozart, Rossini, Schubert en Bizet.

Locatie: Theater Bordenhal Maastricht.
Aanvang: 15.00 uur.

Marjolein Niels, sopraan
Willem de Vries, bariton
Jeroen Sarphati, piano
Jitka Lejdarovà, poppenspeelster
Margrith Vrenegoor, regisseur

Voorafgaand aan de uitvoering gaan kinderen van de basisschool uit Vaals voor u zingen en wordt er door het Brede Spoor uit Maastricht een optreden verzorgd.

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Bestel kaarten

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn