FV_logo-internationaal_rgb

NL / EN / DE / FR

Zwangerschap en Muziek

Jibbe Daniëlle Posthumus

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid” saved_tabs=”all” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.61″]

Op 5, 7 en 8 november vinden er speciale concerten plaats voor het ongeboren kindje.

Muziek beluisteren tijdens de zwangerschap is op meerdere gebieden positief voor de ontwikkeling van je kind. Dit wordt versterkt wanneer er veel gezongen wordt tijdens de zwangerschap. Om het belang van muziek tijdens de zwangerschap te onderstrepen organiseert Festival Vocallis drie muzikale concertworkshops voor aanstaande (groot)ouders.

Ghislaine Mommer (zang) en Joep van Leeuwen (gitaar) hebben hiervoor speciaal prachtige luisterliedjes rondom zwangerschap en geboorte uitgezocht. De activiteit begint dan ook met een half uur durend concert waarbij je kunt genieten van de luisterliedjes.

Wat muziek met jou en je kind doet wordt uitgelegd tijdens het tweede gedeelte. Hierin staat het belang van zingen tijdens de zwangerschap centraal, met name gericht op hechting van je kind met zijn omgeving. De avond wordt afgerond met het instuderen van enkele wiegeliedjes. Of je mooi kunt zingen is hierbij niet van belang, het gaat vooral om het plezier tijdens het zingen.

Na afloop krijgen de aanstaande ouders een boekje mee met de liedjes die tijdens deze activiteit gezongen worden. Dit is bij de prijs inbegrepen.

5 november van 11.00 uur – 12.30 uur in Maastricht in het Verloskundig Huis, Fransiscus Romanusweg 41, Maastricht
Voor reserveringen klik hier.

7 november van 19.00 – 20.30 uur in Galerie in de Schuur, Valkenburgerweg 104, Wylre
Voor reserveringen klik hier.

8 november van 19.30 – 21.00 uur in de Kopermolen in Vaals
Voor reserveringen klik hier.

Kaarten verkrijgbaar à € 10,- per stuk. Dit is inclusief een boekje voor de moeder.

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”3.0.61″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn